f you

well you know what. fuck you.

fuck you and your shitty attitude. and screw my vow of not using any vulgar words anymore i don’t care and if you’re reading this haa lagi bagus cause fuck you very very much perangai macam haram.

aku dah bagitau kau daripada awal lagi jangan berharap. aku dah bagitau kau, aku dah bagitau best friend kau pun lagi haa punyalah sebab nak jaga hati kau. i made it clear i see you just as a friend nothing more nothing less.

tapi kau macam haram pi act all shitty semua dah kenapa attack aku dengan all those harsh words like what the fuck is wrong with you. haa aku ta pernah semarah ni tahu. dah orang tak suka kau back off macam gentleman bagi dia happy and kau cari la happiness kau sendiri. kau kata nak tunggu bullshit semua kan aku dah cakap kau tunggu macam mana takkan jadi la woi 

ni apa nampak aku tweet jiwang sikit kau dah mengamuk, tengok last seen aku pun nak meroyan suruh aku tidur eh sukati lah kau siapa. lepas tu buat rumors eyy jenis macam kau ni pergi mampus pls. sukahati mak bapak aku la hidup aku. ada aku mintak kau suka aku? i don’t give a damn la kau suka or benci aku. Lagi bagus kau benci je terus takdelah aku nak rasa bersalah. eh and excuse me, best friend kau pun on my side tahu cause he knows how irritating you can be.

i don’t get it how a guy could turn into a douche just because he found out that the girl of his dreams is actually far away of what he thinks of. and that’s when he thought she changed and terus act all shitty tanpa tanya what really happens. haa bagus assume lah kau, assume banyak banyak. memang aku tak pandang kau the same dah sekarang.

i can give this essay right now on your face tapi sebab aku ni penyabar orangnya dan taknak cause anymore conflicts and taknak malukan kau. takpe aku diam. biar orang lain salah faham kat aku macam biasa, i don’t want to hurt your ego. and sebab aku still respect kau sebagai kawan yang pernah baik dengan aku. tapi takpe, janji the closest one, yang aku sayang tahu perkara sebenar. i don’t need the others.

wow look at those kata kata kesat i’ve said, haa amik kau the bitchy side of haz dah keluar. nasib baik tak jumpa kau, kalau aku jumpa memang aku dah lempang dah. and screw the other readers yang nak judge this cause this is my wordpress.

maybe you’re mad cause you thought we’re on the same page when we’re actually not. maybe you’re sad or maybe you think this is unfair. but this is life, shit things happens and the person you’re in love with might not be in love with you. accept that. so please i’m begging you from the bottom of my heart, grow up. don’t worry, i forgave you and yes i hate you now but time heals and i’ll get over this thing soon and you’re going to get over me too sooner or later. so please, don’t talk to me ever again you little piece of shit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s